mandag 21. mars 2016

Kvardagen vår, del 2

Etter eg hadde skrive første del av kvardagen vår kom eg på at eg hadde gløymd å ta med mange viktige ting. Derfor vil del 2 i denne vesle serien min også handle om aktivitetar me gjer på inne og ikkje ute slik eg forespeila. Håper det går greit ;)

Baking er ein favoritt. Når Mikael får sin eigen litle deig så er han fornøgd og held roen ei stund. Litt kaos kan det bli, men prøver å senke kravet til at resultatet må vere perfekt. Når barna er med å baker blir det litt på deira premisser. Litt iallefall. Eg liker å få litt å legge i frysaren og. Kjekt for dei små og kjekt for meg.Pappa kjem innom ein liten tur frå jobben.


Bygge tårn med treklossar er også kjekt.Mikael har funne ein alternativ måte å bruke treklosse-boksen på.


Tegning er noko ungane i huset her driv mykje med. Me har eit eige bord som går for "tegnebordet". Det ligg i kjøkkenstova som er midt imellom kjøkkenet og stova vår. Det blir mykje rot av det, men me tenker at det er verdt det. Ungane er flinke til å vera med å rydde, men tar ikkje lang tid før det flyt av ark og tegnesaker igjen. Kreativt rot kan ein vel kalle det.


Storebror Jonas er komen heim ifrå skulen.


Høyre på musikk er gøy! Her guffar me "Hvem er jungelens Konge" med Solveig og Bjarte Leithaug. Det er utruleg korleis musikk kan vere med å løfte humør og stemning. Eg blir glad sjølv av å høyre på musikk med ungane. Har eg ein litt trøtt morgon set eg ofte på musikk. Då går alt så mykje lettare.
Danse litt ☺


Pusling!

og sist, men ikkje minst: 
Lesestunder! Det er gull.
Dette er noko av det me driv på med om dagane. Tar gjerne imot gode idèar til andre aktivitetar som kunne vore kjekt å prøvd ut ☺ 

Takk for at du besøkte bloggen. Ønsker deg ein god dag.

 Kristina
Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ein kommentar hos meg! Det blir eg veldig glad for. Du kan kommentere sjølv om du ikkje har ein google-konto ved å hake av på "anonym" under.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...