tirsdag 24. desember 2013

God jul!

Så vart det ingen desember-innlegg frå meg i år. Dagane og vekene har gått så fort og det har blitt lite tid til blogging, eller rettare sagt så har det blitt nedprioritert. Eg har heile tida tenkt eg skulle poste nokre glimt i frå juleførebuingane våre med bilder av ungane som bakar eller lagar noko, men så har heller energien blitt brukt til å gjere ting saman heller enn å dokumentere det me gjorde saman. Slik vart det denne gongen og no er det jul. Tenk i dag er det julafta! Ungane er kjempespente og eg kjenner sjølv også den barnlege gleda over nok ei ny julefeiring. Det er stort at me skal få minnast at Jesus kom til jorda og vart verdas frelsar. Det ynskjer eg skal få stor plass i vår juleglede. Han gir livet ekte verdi og meining. Presangar er kjekt, men Jesus gir varig glede. Han er den største gåva. Så kan me få glede kvarandre med gåver som ei takk tilbake til Han som gav oss livet. At me har kvarandre og får vere friske er noko av det eg er mest takknemleg for. La oss feire jul, med stor glede.

God Jul
 
Klem frå Kristina


8 kommentarer:

 1. Tror du har prioritert riktig. Viktig å gjøre ting sammen med ungene.
  Og med fire unger tar ting tid.
  Ønsker deg og dine ei velsignet god julehøytid :)

  SvarSlett
 2. Så fint og godt skrevet. Riktig god jul til deg og dine!
  :)
  -monakristin

  SvarSlett
 3. Du har fått fram julas budskap. Fint. :) Gledelig Jul!

  SvarSlett
 4. Nydelig skrevet Kristina:)forsatt god jul te deg og dine❤️
  Klem fra Lillian

  SvarSlett
 5. God jul til dere alle Kristina:) Takk for nydelig julekort! Det ligger et her til dere, hadde tenkt å komme innom med det en dag, men ble liksom ikke tid før jul. Vi får snakkes snart:) Klem

  SvarSlett
 6. Innom med en romjulsklem. Håper dagene har vært fine så langt, og at de siste dagene i dette året blir nydelige. Det er en fin tid :) tid til refleksjon og ettertanke - som du også deler litt av i innlegget ditt her. takk for alt du deler, kristina. Setter stor pris på deg og bloggen din. ikke alltid jeg klarer innom og kommentere hvert eneste innlegg, og spes ikke nå, vært i kjip form for tiden...men tro meg, du betyr mye :)
  ønsker deg fortsatt fine dager - mange klemmer din vei

  SvarSlett
 7. Her var det koselig:-) Sjekk ut konkurransen hos meg, vel:-)

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ein kommentar hos meg! Det blir eg veldig glad for. Du kan kommentere sjølv om du ikkje har ein google-konto ved å hake av på "anonym" under.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...