fredag 23. desember 2011

Julekortbileter anno 2011

Alle julekorta er sendt ut i siste liten som vanleg og me har sett ny rekord for antal utleverte julekort. Det aukar for kvart år. Men me synest det er så kjekt å kunne sende ut ei personleg helsing til folk rundt oss. Ikkje alle kjenner me like godt, men godt nok til at me vil ynskje dei ei god jul!Me synest også det er veldig kjekt å få julekort/brev. I år er julekort-haldaren vår sprengd (eit stort zink-hjarte). Hadde tenkt eg skulle fått ordne eit betre oppheng der alle korta kom meir tilsyne, men det får som så mange andre ting vente til neste jul. No skal me gløyme alt som ikkje er gjort og berre nyte dagane saman.Nokre av bileta som vart tatt til julekorta våre. Vår herlege trio som me er så uendeleg glade i.


Dei fine strikkajakkene har flinka mammo mi strikka.Jonas(3) Sara (6) og Benjamin (1)

♥♥♥
Ynskjer alle ei god litle-julafta

Klem fra Kristina4 kommentarer:

 1. Veldig søte unger du har! Så flott de er på bildene her. Nydelig juletre, og så god tekst du har skrevet under her. Så sant, så sant. :) Tror nok at mannen min er ganske lik din mann, han er også veldig snill og hjelpsom. :)

  Ønsker deg ei god jul!

  SvarSlett
 2. Så herlige barn, det var flotte bilder :)

  Må julen bli fin og
  gi ro i sinnet.
  La alle problemer
  bli små og forsvinne.
  La dagene som
  kommer bli gode og fine.
  God jul til deg og dine :)

  Klem klem

  SvarSlett
 3. Nydelige unger !! GOD JUL §

  Elisabeth

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ein kommentar hos meg! Det blir eg veldig glad for. Du kan kommentere sjølv om du ikkje har ein google-konto ved å hake av på "anonym" under.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...