torsdag 3. mars 2011

NIB-utfordring

Denne månaden er det kjøkken som er tema for NIB (Norske interiørblogger) si utfordring. Fekk derfor eit puff til å rydde og vaske kjøkkenet i dag. Så har iallefall eitt rom fått helgevasken sin :) Ikkje det at rommet forblir ryddig gjenom helga av den grunn. Det ser ikkje slik ut som på bildet no lenger for å seie det på den måten. Men så er jo kjøkkenet til for å brukast!
Husets hjerte blir det sagt, og det er også sant. Ein skal ikkje undervurdere verdien av det som skjer i dette rommet. Her samlast familien rundt bordet, til måltid og utenom måltid. Til samtale, drøs og diskusjon. Til latter, glede og gråt. Dette er rommet der familie og venner kjem saman og deler liv. 

Sola skein frå blå himmel og skapte vårstemning på kjøkkenet vårt i dag. Det merkast verkeleg at det går mot lysare tider. Her kjem eit bilderas frå kjøkkenet vårt.

 Ha ein finfin kveld allesaman!

Kristina

3 kommentarer:

 1. Kjempe fiint Kjøkken dere har..

  Deilig lys også, ser det er Sol ute :_)

  Det nærmer seg VÅR..


  Ha en fin fin helg klem Birte

  SvarSlett
 2. Den muggen og dei to blomsterglasene va skikkelig koselige. :) Og da du skreiv e veldig sant. Kjøkkenet e familiens samlepunkt. :) Og kjøkkenet dåkas e jo så fint!

  SvarSlett
 3. Tusen takk Helene :) Muggen kjøpte eg på fretex for 4-5 år sio for ein slikk og ingenting. Dei fire koppane er nye, kjøpt på fem-høns (love that store). Glede oss t å treffa deg i måro:) Klem

  SvarSlett

Tusen takk for at du tar deg tid til å legge igjen ein kommentar hos meg! Det blir eg veldig glad for. Du kan kommentere sjølv om du ikkje har ein google-konto ved å hake av på "anonym" under.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...